7 månader.

 
  • Helmi har två små tänder i nederkäken sen en månad tillbaka. (just idag rinner det dreggel så tror kanske det är en till på g)
  • Hon är 68cm lång och 7830gram tung. 
  • Om man har något riktigt intressant att leka med kan hon sitta ganska länge själv, tills hon får syn på något annat och snabbt välter.
  • Hon babblar på järna med saker i munnen daddadada och heeejheeeejheeej låter det mest. Och så prutljuden där det sprutar dreggel är också en favorit.
  • En gång har hon lyckats säga vovve när jag och mamma satt och sa det och då kom hunden och hon sa vovve. Men det känns som en lyckträff. Det låter också som att hon viskar titttta men ja tycker inte det räknas.
  • Hon äter både lunch och kvällsmat. Men maten ska järna doppas i fruktpuren först. Gröt är ingen höjdare men mamma traglar på med den iaf. 
  • Hon somnar oftast efter en flaska välling i sin säng runt 7, för att vakna mellan 3-5 för en till flaska och somnar till ungefär 7.
  • Helmis favoritperson är mormor, skriker och skrattar när hon ser henne. 
  • Hon gillar mest att sitta i sin gåstol och spela musik och banka. Bita i mina fingrar (hon kan bita så hårt att jag börjar blöda!) Hon älskar sin kissekatt max och drar han gärna i svansen och älskar att få tag i hans fina päls och släpper inte i första taget. Max han får skylla sej lite själv när han tror att man kan gosa med Helmi. Hon gillar också sin giraff (den onödigt dyra enligt morbror!) den kan man tugga på, slå med och förut innan vovven fick tag på den kunden den pipa också ! Och nu har Helmi kommit på det där med napp sen en vecka tillbaka, så eftermiddagsluren tas med napp i munnen. Men den funkar inte alltid.  Sen gillar hon också att stå upp, ligga på golvet är inte alls roligt längre.
  • Och som alla vet så hatar hon att sitta i knä, vill aldrig vara still och hon ska ju ständigt underhållas. 
Det här mina vänner är min underbara Helmi 7 månader.
#1 - - Evelina Ritz:

Helt underbar bild! Hoppas allt är bra med er :)

Svar: Hihi tack ;) Det är kanon, hur är det med dej ? :)
Mamma Angelica

#2 - - Michaela:

Vart är hennes klänning ifrån? Supersöt!

Svar: Hon är än så länge för liten för att få bäras i bärsele, de rekommenderas ju att väga minst 3,5 kilo och hon väger bara 2,8. Så innan hon kommit upp till 3,5 kilo får jag städa i etapper när hon sover :) Men tack för tipset!

Och leo-dressen är från H&M :)

Svar: Haha den är också från H&M :) Sen finns det en leo på lindex också, och snygga leobyxor där med ;) Hihi oj då, ja sen blir det bra, vill hon inte ligga i en babysitter som du kanske kan flytta med från rum till rum om hon är nöjd så :)
Mamma Angelica

#3 - - Sara Björk:

Vilken härlig bild på er! =)

Svar: haha tack :P Det är den bästa vi lyckades fånga på mej och Helmi så du har en stor utmaning sen ;)
Mamma Angelica

#4 - - Johanna:

Så fin bild på er. Eddie älskar också sin giraff (antog att det är Sophie the giraffe hon har?) Den piper inte heller längre men det är rätt skönt : )

Svar: haha tack :D haha ja det är klart det är en sån :D Har läst om hur alla barn tycker om dom och ja det verkar ju inte bättre ,)
Mamma Angelica

#5 - - Johanna - Mamma till Lilly, :

Ja men precis, hellre att jag smörjer dom få gånger jag ska vistas i solen än utsätter henne för solstrålar oskyddat.. Förresten, vilken fin bild :)

Svar: håller med :) Tusen tack :)
Mamma Angelica

#6 - - Cissi - mamma till 2 prinsessor:

Stora tjejen! Vad det går undan! och vilken fin bild på er :)

Svar: Hihi ja det gör ju det :) hihi tack :D
Mamma Angelica