Ändringar i köket.

 
För ett par veckor sedan fick jag nog av allt det vita, och dom där stolarna jag haft i säkert 7-8 år nu. Dom där stålbenen som slår i varandra och för att inte tala om att dom var vita, slitna och allmänt inte jag längre. Surfat runt ett tag efter nya stolar, lyckas inte riktigt hitta stolen med stort S som fyller alla mina kritierier. Så istället tog jag en sväng förbi färgaffären på vägen hem från jobbet, stod där med ingen aning om vad jag skulle ha och  valde ett gäng färger. Gick sen upp i ladan när ja kom hem och började plocka bland alla udda stolar vi har. Tog in ett gäng som jag och Helmi hjälptes åt att måla, passade även på att måla det "vita skåpet" i den enda färgen jag visste att ja ville ha, samma som pallarna i köket, några år sen dom blev målade och jag älskar dom än. Och så pricken över i:et slog jag till på två fina lampor. 

Shopping till Mamman!

 
Kläder till barnen må alltid komma i första hand, dom ska ju aldig behöva frysa eller gå kalla. Inget snack om saken och ibland känner jag att det får kosta vad det kostar vill. Sen har vi turen med oss att ha både en generös farmor och mormor så allt köper vi ju inte själva. 
Men ändå där någonstans är det svårt att lägga pengarna på mej, det är ju trots allt jag som jobbar 100% och sliter in mina egna pengar. Konstigt att det aldrig är jag som har råd att vara varm. Nej egentligen kanske det bara ligger i prioriteringa och en viss snålhet. Men i torsdags kväll när jag var sådär sjuk och ynklig låg jag där i soffan och surfade runt, och råkade visst klicka på köp. Så nu är jag ägare till ett par halvflummiga indianskor som är ullfodrade och sådär lagom hoppa i vänliga, men samtidigt ser himla bra ut. Helt klart min stil, och värda varenda krona efter avdragen rabatt ! 
0 kommentarer
publicerat i Inhandlat och fått.
Taggar: boozt, boozt.com, gröna mocka skor, mamma shopping, pavement, pavement skor, ullfodrade skor, ullfodrade skor dam, vinterskor

Julfint ute !

 
Smygstarta ute är helt okej ! Skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte är instagram påverkad och också gärna skulle börja pynta inne nu, men jag kör hårt och håller mej åtminstonde till nästa helg. Men borde tills helgen efter det, som egentligen är traditionen. Jag vet ju att jag har tröttnat på julen ungefär dagen efter, men nu längtar jag. Kan vara den mysiga lilla snön som gör det hela också. 
Visa fler inlägg