Sista bildspammet från barnkalaset !

 
Hade alltså dom härligaste ungarna här, och födelsedagsbarnet var så himla lycklig. Två timmar räcker helt klart med den här nivån av galenheter. Var ganska trötta barn på slutet. 
Vi tog bara en timmes paus från alla hade åkt innan min mor och far kom, och min morbror med familj. Smart nog bjöd vi på¨grillad korv ute innan fikat så vi fick lite luft. Var så trött då så tog två kort på paketen precis när dom kom sen glömde jag helt bort. 
Idag tog vi och bjöd hit farmor som kom med lunch och gammelmormor Anita och så kom även farbror Mikael. Lagom lugnt, men jösses vad trött man blir efter en kalas helg. Jag är inte redo någonstans för måndag!

Enhörnings tema.

 
Lite detaljer från kalasandet igår. Det mesta är från wish och ebay, billigt och bra. Vi hade en piniata som hon fick för att hon skötte sej galant en sväng för att pröva overaller på Marieberg, och en konfettikanon, lekte fiskedam och sätta hornet på enhörningen. Den har Benny pysslat ihop åt henne. En jäkla massa fika också då jag alltid måste göra för mycket i tron om att det inte räcker ändå. 
Visa fler inlägg