Projekt bord & stolar till Helmis rum klart !

 
 
 
 
 
Vem som är nöjdast, mamman eller den kaffesugna Helmi ? oklart. Kul att måla något i färg, kan hända att färgen var meningen att matcha bakverken i hennes kök eller så är det en slump!
 

Nyårsafton.

 
 
 
 
 
Vi har varit hos mina föräldrar och ätit nyårslunch, som är oxfile. Supergott och så creme brule till efterrätt, tradition. En supernöjd Helmi som fick gosa med vovven, äntligen! Dock skulle min bror med familj vara med, men lille Hugo kanske har magsjuka så vi våga inte chansa. Tråkigt nog var vi ju ditbjudna ikväll med, men nu har vi hyrt ett par filmer istället och ska väl hänga här hemma själva. Jag är väl ingen nyårsmänniska så det känns skönt faktiskt.

Badhuspremiär !

 
Idag var det dags, något vi skjutit på så länge. Att besöka badhuset med Helmi, för att förebygga fobierna hennes mor har. Japp jag är rädd för vatten, offentliga duschar och allergisk mot klor (somkanskeharväxtbort!). Måste ju säga att det gick bra, aningen spänd kanske jag var men nästa gång då är vi som fiskar i vattnet. Bjuder på en badbild från i somras då jag inte tog några idag. Sen blev det iaf målning av mitt projekt, ni får se imorgon.
 
Visa fler inlägg