Barnkalaset !

 
Värdens härligaste gäng ungar spenderade några timmar hos oss för att fira Helmi. Hon fick galet mycket presenter, dom sjöng för henne och så lekte dom både inne och ute och till slut var det dags för fiskedamm. Alla barn var så fint utklädda och även alla mammor, och den söta musen är guld värd som alltid jobbar i mitt kök och hjälper mej med allt. Så himla tacksam för att ni ville vara med och fira Helmi och hon är så himla nöjd över allt. Det här lever vi länge på. 

Och hemmet är så fint !

 
Det var ju inte bara vi som var fina, nej halva vårat hem är piffat i halloweentema och ja det kommer nog sitta kvar ett par dagar. Helmi var så nöjd med allt, men lite orolig var hon för Milos mamma hon är ju rädd för spindlar. Som tur var hade vi förvarnat henne så att hon inte skulle bli rädd. Jag väntar på några fler bilder ifrån barnkalaset så det får jag hålla lite till på. Nu ska jag ta kväll, bara vara i min soffa. 

Vi var så fina !

 
Såhär fina var vi innan kalaset igår, vi försökte få med oss alla tre på en fin bild. Men nu när Billy går har han ju en helt egen vilja. Och han har inte blivit en sån linslus som syrran än inte.
 
Nu sover dom, mina små älskade barn.  Billy verkar vara jätte mycket bättre så jag hoppas på att vi får sova inatt. För det ser jag fram emot, det var ju det vi såg fram emot igår. 
Visa fler inlägg