Liberos startbox

 
Idag var det dags att hämta ut startbox nummer 2, den hämtar man ut på ica maxi ifrån libero efter att ha anmält sej och fått ett sms på liberos hemsida. 
Innehåll: Ett paket libresse bindor, libero body wash & babyoil, våtservetter, ett litet bi, blöjor i storlek 1&2, och små provpaket på ammningsinlägg och trosskydd. Sen ett gäng rabattkuponger. 
Himla vettigt innehåll och allt kommer bli använt har jag en känsla av. Förvånas dock över hur mycket det hinner hända med utvecklingen av blöjor på inte ens 3 år, nu finns det ett litet streck som säger till när det är dags att byta kissblöja (den byter färg!) och det hade jag nog haft mer nytta av med första barnet än andra. 

Syskonmatchning.

 
Ni som följer mej på instagram (mammangelica) har ju redan sett den fina tröjan Helmi hade på sej i rättvik. Först köpte jag en till Helmi, sen dagen efter insåg jag att hon nog skulle kunna ha den nästa år med så jag var tvungen att köpa en till i mindre storlek till lillasyster så dom förhoppningsvis kan matcha. Dom är gjorda av alpackaull och ska vara bättre än fårull också vilket bara är ett superplus när dom är så fina.
 

Vecka 33

 
Veckorna bara springer iväg, 80% av graviditeten har gått och jag hinner inte med. 55 dagar är det kvar tills det är meningen att hon ska komma, det är inte så många dagar när det går såhär fort. Stor det börjar jag bli, tyckte en liggande bild passade bra då man ser lite smalare ut, men jag ger er en suddig ärlig bild också. Konstigt nog känner jag mej smalare den här gången, här finner ni bilderna från min förra babyshower och då ser jag mycket rundare ut hela jag. 
Städa och boa-instinkterna dom är påtagliga. Samma kväll vi kom från semestern så städade jag kyl och skafferi innan jag fyllde på. Sen har jag grejat i bebishörnan, valt BB-kläder till bebisen och idag har jag rensat och organiserat bland alla Helmis leksaker. Mycke saker ligger på min lista som ska göras klart och jag har äntligen börjat planera på riktigt när saker ska ske. Rädslan för att föda har också kommit, jag som varit så peppad ända sen vi plussa. Hoppas rädslan försvinner igen så vi fixar det en gång till.
Visa fler inlägg