Lussekattsbakning med en 3 åring.

 
Vi passade även på att baka lussebullar igår jag och Helmi. Måste säga att hon faktiskt är himla duktig och lärde sej ganska snabbt hur man snurrade ihop lussekatterna till mitten och sen åt nästa håll. Knåda deg det kan hon ju sen förut som ni ser. 
 
Idag har jag varit super effektiv som vanligt, städade hela huset medans hon var på dagis, bjöd mamma på fika och planerade klart julen, sen har jag lagat middag, badat barn och plockat undan allt igen och nu har jag kommit på dom sista "önskningarna" ( förhoppningsvis!) till barnen som snart har allt man kan önska och lite till. Så nu kan jag pusta ut och njuta av allt mysigt december ska erbjuda oss. 

Första Advent i folksamlingen.

 
Idag ställde vi faktiskt klockan,ja vi har två barn som gillar att sova på morgonen och vi tänkte spendera förmiddagen på stan. Vi likt så många andra Lindesbergare begav oss såklart till torget för att titta på våran Idol-Martin ! Helmi och jag stod såklart långt fram när det äntligen var dags för några låtar, efter inspelningen. Roligt tyckte Helmi. Sen begav vi oss mot badhuset för att Helmi skulle få rida, klockarsgården var ju där med deras söta ponny Gnista i fina julkläder. Och lyckan i Helmis ögon när hon sitter på hästen, galet hur det lyser om henne. Sen avslutade vi det hela med Olas familj på Enelly's och ja ni ser ju Billy min underbara bebis som sov sej igenom hela dagen. 

Adventsfika, en dag för tidigt.

 
Vi har vissa traditioner i min familj såhär inför jul. En utav dom är att mamma bakar saffranskaka till första advent, olyckligt nog jobbar hon kväll imorgon så vi flyttade fram det en dag. Nu har mina föräldrar även börjat med advenspresent i form av adventskalendrar till barnen (med leksaker i ) och Billy han fick ett fint paket han istället. Vi han med en fika och lite frisör jobb med Martin,Michaela och Jax på förmiddagen också. 
Visa fler inlägg