Tre små gummor och Billy..

 
Igår hämtade vi upp mormor och åkte till Järle där vi parkerade bilen och sen tog det gamla tåget med ånglok till Nora. Ett varv på tivolit, en sväng på marknaden och lunch på Selmas med sjöutsikt. Träffade på kusin Hugo på tåget och fick med både sockervadd och peruker hem. En trevlig lördag med mina små. 

Kräftskiva!

 
Idag lite sådär halvspontant för att vara jag med ett par dagars planering som jag själv inte alls stått för så var det dags för kräftskiva hos oss. 14 personer och ni alla förstår ju att loftet passar utmärkt för just sånt ! Jag äter ju såklart inte kräftor eller så men jag gillar att umgås och vi gör det allt för sällan. En supertrevlig kväll som avslutades inne med film, tårta och en massa lek och prat där barnen höll sej i vardagsrummet och vi vuxna i köket. Nästa för bra för att vara sant. 
 
Annars springer livet fram i en galen takt, händer så mycket så jag hinner sällan kika in här just nu. Men snart är jag i fas med vardagen igen och äntligen har två veckor tillbaka på gymmet gått och kroppen börjar sakta må bättre, tänk vad man tappar på 8 veckors paus ! 

En sista tur med husvagnen.

 
I Torsdags satte vi oss i bilen och kopplade på husvagnen. Vi tog en lång tur ända till Furuvik, tänkte att vi skulle testa en ny djurpark och sova en natt. Att åka bil med barn, det är ju sådär med mina barn -ganska kaos! Och det var en lång och tråkig väg. Väl framme i superfint väder begav vi oss in på parken, fin utsikt över havet. Ett gäng djur, men alldeles för trångt i min mening och jag är alldeles för bortskämd vad det gäller djur. Det enda som var något roligt var aporna och krokodilerna. Men annars var jag lite besviken. Sen blev det en tur på tivolit, tur hon är modig nog att åka själv då även dom kostade 2-3 biljetter per karusell (!?) man vill ju gärna tro att det ska vara som på dom andra att det ingår. Sen gick vi självklart ut på äventyrsön, jag minns från när jag var liten när man fick gå ner under jord och kolla på allt, tyvärr var mina barn alldeles galna och sprang mest hela vägen där nere och vi hann inte riktigt med att kolla. I det stora hela kan jag själv säga att jag kommer inte åka dit igen, kräsna jag vill ha mer djur jag inte kan se hemma. Sen blev det en kvällssväng för att kolla på havet och kasta sten innan vi gick och la oss. Vaknade till hällregn något för tidigt och kände inte riktigt för en andra dag på parken. Så vi tog och åkte den långa vägen hem igen. Det där med små barn och husvagn är inte alls min grej, men barnen hade nog roligt och det var ju det som var meningen. 
Visa fler inlägg