Sytt en egen myspöl !

 
Ja har nu knåpat ihop en myspöl till Helmi, inte riktigt färdig än men den fyller sin funktion ! Hon kan sitta och ramla i den :P Senar är det tänkt att det ska bli bollhav däri. Har iaf sytt klart den och haft min Michaela här på lunch.

Torsdag.

Det var desto lättare att fånga Benny och Helmi på en fin bild ;)
 
Har spenderat dagen med min mamma äntligen köpt pelagoner och så tyg och varit hos mormor och hämtat madrass och bäddmadrass till mitt projekt jag håller på med nu. Jag kan ju inte sy, både mamma och mormor tror att jag kommer misslyckas men det är ju bra pepp ;) Visar imorgon för saker och ting är på tork så det blir inte klart idag.

7 månader.

 
  • Helmi har två små tänder i nederkäken sen en månad tillbaka. (just idag rinner det dreggel så tror kanske det är en till på g)
  • Hon är 68cm lång och 7830gram tung. 
  • Om man har något riktigt intressant att leka med kan hon sitta ganska länge själv, tills hon får syn på något annat och snabbt välter.
  • Hon babblar på järna med saker i munnen daddadada och heeejheeeejheeej låter det mest. Och så prutljuden där det sprutar dreggel är också en favorit.
  • En gång har hon lyckats säga vovve när jag och mamma satt och sa det och då kom hunden och hon sa vovve. Men det känns som en lyckträff. Det låter också som att hon viskar titttta men ja tycker inte det räknas.
  • Hon äter både lunch och kvällsmat. Men maten ska järna doppas i fruktpuren först. Gröt är ingen höjdare men mamma traglar på med den iaf. 
  • Hon somnar oftast efter en flaska välling i sin säng runt 7, för att vakna mellan 3-5 för en till flaska och somnar till ungefär 7.
  • Helmis favoritperson är mormor, skriker och skrattar när hon ser henne. 
  • Hon gillar mest att sitta i sin gåstol och spela musik och banka. Bita i mina fingrar (hon kan bita så hårt att jag börjar blöda!) Hon älskar sin kissekatt max och drar han gärna i svansen och älskar att få tag i hans fina päls och släpper inte i första taget. Max han får skylla sej lite själv när han tror att man kan gosa med Helmi. Hon gillar också sin giraff (den onödigt dyra enligt morbror!) den kan man tugga på, slå med och förut innan vovven fick tag på den kunden den pipa också ! Och nu har Helmi kommit på det där med napp sen en vecka tillbaka, så eftermiddagsluren tas med napp i munnen. Men den funkar inte alltid.  Sen gillar hon också att stå upp, ligga på golvet är inte alls roligt längre.
  • Och som alla vet så hatar hon att sitta i knä, vill aldrig vara still och hon ska ju ständigt underhållas. 
Det här mina vänner är min underbara Helmi 7 månader.
Visa fler inlägg