I min stringhylla.

 
 
Bor det ett helt gäng med koppar (djur!)  flaskor, burkar, dinousaurier, en blomma och en skylt. Som ni vet bodde dinosaurierna på ett bord men det bor inte kvar för där bor en tvätta-händerna-och-hjälpa-mamma-i-köket-pall numera, så alltså fick dom flytta.
 
 
Spenderat hela helgen utomhus och gjort massa nödvändigt och onödvändigt i trädgården. Träffat Matin&Michaela +Jax , mina föräldrar också och så har vi varit till mejk och söndagshoppat lite. Om ni undrar alltså varför jag inte sagt så mycket här.
 

Fredagsblommor.

 
 
Hur man får ut det mesta utav en tulpanbukett , jo 5 st i stora vasen på köksbordet, 2 i flaskor i badrummet och 3 i flaskor i vardagsrummet 29kr och freshflowers i "överallt".
Appropå det har jag gjort min första blomrabatt här hemma idag, japp tantvarning! ska bara försöka få tag i 3 rosbuskar nu sen är jag nöjd. Krattat fram skilla och vitsippor har vi också hunnit med nu på eftermiddagen. 

Barnvänligt !

 
 
 
Idag damp dom ner hos Ica, dom underbara skapelserna jag spanat på och väntat tills dom skulle vara till nytta. Nämligen så når numera Helmi allt som står på vardagsrumsbordet så det var bara att klicka hem vasen och ljuslycktan ifrån kg design som är gjorda i silikon och är okrossbara och fina. Självklart ska jag inte elda i ljuslycktan när hon är där, heller inte ha riktiga blommor i vasen, men var ju tvungenatt bjuda på en bild. 
 
 
Visa fler inlägg