Ungefär vad vi hunnit med.

Smittan fördes såklart vidare, först pappan och nu även mamman. Men mamman kämpar på med att hålla ställningarna, och konstigt nog är barnen pigga som nötkärnor bara en lite mer krävande Billy som gnäller och håller sej vaken både natt och dag. Men det går ju över det här med. Igår satte vi i allafall en spik i väggen jag och Billy och hängde syntestet här nera, går ju inte riktigt att ha det bakom hans säng som tidigare. Sen väntar vi mest bara på att klockan ska bli hämta syrran dags, precis som nu. 

Shoppaholic igång igen!

Ja en utav mina största hobbysar just nu är internetshopping och ja brevbärarna tröttnar nog snart på min adress. Glad att Zara iaf fattat att även tjejer vill ha rockiga kläder, så trött på hm som gör alla rockiga t-shirtar och grejer enbart för killsidan, men allt blommigt med spets på det ligger på pojksidan för att det ska vara så präktigt och "henigt" varför ens ha olika sidor ? gör allt till "barn" bara istället när ni ändå misslyckats åt båda hållen!
 
Annars då ? Jo igår var vi och hälsade på barnens farmor och blev bjudna på lunch, och lunch det åt inte killen. Första gången i hans liv han dissade mat tror jag, så såklart började jag ana något när killen som alltid är glad visade farmor hur man kunde vara missnöjd. Väl hemma och kvällen på intåg ja då kom febern. En lite kämpig natt och en kille med feber även idag. Dock är vi uppe i lindriga 38, för det är det ju Helmi fick ju alltid över 40 på en kvart så det känns lätt det här. Benny och Helmi dom drog till lek och bus idag så jag och Billy har mest vilat och gosat.

Dagens utflykt!

Idag efter frukosten packade vi in oss i bilen för att åka och möta upp mormor och morfar. Sen begav vi oss till Järle station för att åka ånglok in till Nora. Marknaden kan vi väl inte direkt säga att vi gick på men tivolit utnyttja vi till fullo med karuseller, korv med bröd, chokladhjulsspel och så köpte vi ballonger och sen åkte vi tåget tillbaka. 
Väl hemma från Nora åkte vi till familjen Sikströms och blev bjudna på fika för att Saga fyllde år. Så två trötta barn idag kan vi säga. 
Visa fler inlägg