Bäver äventyr.

 
Idag har lillkillen fått gå en tur på apoteket, titt-in och willys innan vi till sist visade upp honom på Helmis dagis när vi hämtade hem henne, stolt storasyster. Väl hemma tyckte vi att det var dags för hans första promenad och lite äventyr för Helmi, bävrarna håller ju på att ordna en fin översvämmning på våran väg och ganska spännande att leta bävrar tyckte Helmi. Lite ledsen var hon dock för att hon aldrig fick se en bäver så nu är hon lovad att kolla där varje dag med pappa och fyrhjulingen, ja för 3 km grusvägspromenad var inte superkul med stårbrädan och ganska kämpigt för mej med faktiskt. Väl hemma kom mormor och morfar och hälsade på en sväng, tur för Helmi saknar dom ju när hon ska sova, men ikväll bytte hon så nu saknar hon farmor !

Och hans namn är..

 
Äntligen är han inte namnlös längre, utan nu har vi i familjen enats om att det fick bli en liten Billy. Han kom ut 05.21 fredagen den 25 September 2015. Vägde 3325g och var 49cm lång. Han ska heta Rolf i andra namn efter Bennys pappa och min morfar, och Bennys efternamn såklart då målet är att vi alla ska heta det någon gång. 

Tack så jätte mycket.

 
Vill passa på att tacka så jätte mycket för alla grattishälsningar. Och vi mår som sagt bra allihopa. Lillkillen har redan hunnit fått massa fina presenter som ni ser. Mormor och morfar och Morbror, Ann och kusin Hugo var ju här igår och redan på BB med presenter och Ann hade som tur var med en massa kläder ifrån Hugo också så vi slipper klä lillebror i rosa kläder. 
 
 
 
Visa fler inlägg