Flowergirl.

 
Helmi agerade ju flowergirl på Rune och Alex cermoni, tycker väl att det gick hyfsat då hon vågade gå själv fram men så kastades det väl mest blommor när hon väl var framme. Annars skötte hon sej galant och minglade riktigt bra, speciellt med farbror Mikael som ni ser. Och äter kycklingspett precis som en cool hippie!
 
Och nu ska jag med sista söndagsångesten på typ 1 ½ år betala räkningarna innan jag går och lägger mej för att börja den sista veckans jobb. Känns inte så jobbigt faktiskt.
 

Förnyelse av löften.

 
Idag har vi varit iväg och firat Rune och Alex bröllopsdag, dom förnyade sina löften och hade en liten cermoni i deras sommarstuga. Helmi var flowergirl och skötte sej faktiskt ganska bra. Dresscode = något vitt som ni kanske ser och vi matchade såklart brillor hon och jag. Jag fick agera lite fotograf så jag tror ni får lite fler bilder imorgon eller någon annan dag, dom är på andra kameran och så tror jag det finns några som vill se dom först. 

Vecka 28

 
Ännu en centimeter till har den lilla tjejen växt enligt appen och några hundra gram upp i vikt. Vikten ja, jag själv har ju gått upp mer än 1 kg som bebisen väger lite drygt. Ja för hörni 13 kg har jag hunnit gå upp, med Helmi gick jag upp 14 totalt så det känns inte alls bra faktiskt. 12kg står det att man får gå upp i "vänta barn" boken man får på mvc. Benen och ryggen värker och halsbrännan är kvar. Som tur är har jag bara 6 arbetsdagar kvar och jag hoppas det ska bli bättre av lite semester. 
Förberedelserna går trögt och jag blir lite stressad av mej själv när jag inser att jag inte gjort något alls knappt, bokade iaf en ullaredsresa igår då jag kände att både bebisen, jag och Helmi behövde saker och vi ändå skulle spendera en natt på hotell. Och ja fick med ett babynest hem ifrån Ann idag så det var ju ett steg i rätt riktning. Men planeringsfreaket Angelica ligger lååångt efter om man frågar vanliga mej, gravida jag är mest bara trött. 
Men vet ni, jag är egentligen lycklig och längtar efter den där lilla bebisen. Mer än förra gången och så är jag rätt peppad inför förlossningen, så jag kanske gillar bebisar ändå fast jag inte är en bebisperson. 
Visa fler inlägg