Mitt bästa shoppingsällskap..

 
Ja det är inte dom på den översta bilden, eller ja Billy var med men inte prinsessan och pappan ! Nej den bästa att ta med är helt klart min mamma, nr 1 i barnvaktning så jag kan pröva och greja. Och så har hon ju alltid den stora plånboken till dom där barnbarnen så det är inte många plagg jag betalar själv till dom inte. Vilket är bra för då kan jag köpa glassar och andra kioskiga grejer och bollar till Billy till exempelt, och jag försöker fortfarande göra slut på mina födelsedagspengar och köper saker till mej själv också. Kepsarna och skorna kom dock i ett paket igår som jag visst råkat beställa, grabben växte ju ur sina kepsar och några skor som passar har jag ännu inte lyckats hitta, min lilla klumpfot. Synd för nu måste nog mamman beställa ett par moccs till han. Och ja som ni ser råkade det visst bli lite syskonmatchning även idag, Lindex har ju lite för mycket för att låta bli. Sen är det h&m, kappahl och TGR som det handlades på till barnen. 

Vikten av att välja minnen.

 
Vart går egentligen gränsen för bortskämdhet ? Ja jag vet inte riktigt men våra barn får välja gosedjur eller något annat dom vill om vi är iväg på nånting. Jag tycker att det är roligt att kunna ge dom något dom själva väljer, och ja Helmi valde en stor leopard såklart och Billy han valde faktiskt också. Jag höll upp  några små apor och andra djur för honom där han satt i vagnen men han fastna för det stora lejonet såklart, skratta gjorde han så det fick han. Och ja det blir ju fina minnen, det här gosedjuret är från Parkens zoo, det här från kolmården osv.. 
 
 

Billy 9 månader.

  • Billys tredje tand tittade fram igår, på hans 9 månadersdag.
  • Han passade på att resa sej upp för första gången också igår, när vi andra var i köket så vi missade det hela, men jag tog en bild när jag såg honom stå där iaf.
  • För 5 dagar sen började Billy sittkrypa för första gången, ni som följer mej på instagram såg filmen. Nu har han fått upp fart i det hela och ja han ser jätte rolig ut. Men han tar sej ju dit han vill och ja syrran gjorde något liknande. (nedersta bilden visar hur!)
  • Billy han gillar verkligen det där med att äta bitar, och korv är en stor favorit precis som syrran !
  • Nu sover han från 18-19 tiden till  6-7 på morgonen i sin säng för det mesta. Så jäkla skönt !
  • Dagtid sover han mest inne, somnar mycket fortare brevid mej än i vagnen. Varierande mellan 1 och två gånger per dag. 
  • Billys ögonfärg är fortfarande så olik sej från dag till dag och jag väntar med spänning!
  • Billy på översta bilden är väldigt lik min bror när han var barn så jag antar ändå att mina gener finns där fast jag inte tycker han är lik mej eller Helmi. (Här kan ni se hur hon såg ut som 9 månader)
  • Billy gillar bollar, väldigt mycket. Helst ska han hålla händerna och sparka på bollen och gå samtidigt !
  • Billy är annars så väldigt glad och nöjd, så olik sin syster på det viset som bebis. Dom gånger han vaknar på natten till ex, när han får komma in till oss, då skrattar han och är nöjd. Helmi hon skrek, det enda som tystade henne var vällingen om det funka. Tror nästan vem som helst som säger Hej får ett leende, Helmi hon var nog lite mer reserverad än så. Han är verkligen mammas lilla charmtroll, och jag tänker njuta sålänge det varar.
Visa fler inlägg