Korvgrillning.

 
Idag bjöd vi in Jocke och Hugo på korvgrillar lunch, och ni ser ju hur det bara lyser bus i dom där ungarnas ögon. Intensiva timmar kan vi säga. Och Billy har en dålig dag, skriker och vill inte sova, gick upp supertidigt så nu vet jag inte vad jag går på. Sen kom Michaela på en snabbkopp kaffe, och byttes av utav mina föräldrar som också kom och fikade.

Om man måste önska !

Designletters melaminmugg och piplock , mammut djurhuvud , dinosarier ifrån schleich hittas på leksaksaffärer, mätsticka , bitringen från sophie the giraffe med handtag , stapel-leksaken från wooden story , Lego förvaring i olika storlekar gärna i svart, vitt och grått. Spargrisen från plan toys , mina första mästerverk boken. 
 
Här har ni som har frågat och vill köpa något ett litet urval på vad man kan tänkas hitta på till namngivningspresent. Vi avböjer oss gärna från klassiska ramar och smycken och vill mycket hellre ha något som Billy själv kan ha nytta av eller åtminstonde använda. Och så får ni såklart komma med bättre egna ideer för det är mycket roligare och det är en present nog att ni deltar. 

Hugos dop.

 
Idag har jag och Billy varit iväg ända till Ramsberg för att få vara med på Hugos dop. Så nu har jag båda ammat i kyrkan och bytit bajsblöja på kyrkgolvet, och jag som brukar känna mej illa till mods i kyrkor. Efteråt blev vi såklart bjudna på mumsigt fika och Billy han var inte alls på humör längre då eftersom han inte alls har lust att sova bland massa folk.
Visa fler inlägg