Göljestigen.

 
Idag hoppade vi in i bilen och drog till skogs. Liten slinga tog oss till ett vattenfall, det fanns gott om grillplatser och var bra stigar för barnen. Så kan man slå ihjäl några timmar en halvmulen dag. 

Allt på en dag!

 
Idag har vi fått dubbelt besök. Kusin Hugo och Jocke till Billys lycka -vad han ser upp till han och lyser som solen. Och så kom Kellie idag igen, för deras första sleepover. Med sej hade hon sånna där fantastiska vattenballonger man fyller från slangen och slipper knyta, galet smidigt när man ska ha krig. För krig blev det och helt otippat är jag både vuxnas och barns måltavla. Dyngsur blev jag. Sen tröttna Hugo och Jocke och bi andra gick in i fas två. Discolampa och dollystyle i Helmis rum och tjejerna höll sej där och när klänningar och dansade. Sen käka vi pizza och så fick dom såklart godis och plattan för lite mys i Helmis rum. Men det är inte alltid lätt att våra modig så mycket senare än läggdags kom en snäll pappa och hämtade och båda sover tryggt i sina egna sängar. 
 
Galet vad stora dom blivit, beter sej stundtals som tonåringar. Men vad gör väl det sålänge dom är nöjda och har roligt.

Våran Onsdag.

 
Idag började vi dagen med en kattmatartur och lite andra ärenden i stan. Handlade ägg åt barnen, flamingo och dinosaurier ska komma ur, vi väntar med spänning. Sen kom Kellie och lekte med Helmi på eftermiddagen och Billy fick en kompis också. Sen mätte jag upp mina mammor på en minigolf vända, och ja jag var mest med för glassen och timmarna av babbel som följde efter.