Lite omändring.

 
Jag går här hemma och grejar lite, passade på att byta ut lite foton på nätet och tjuvstartar September som är ett ganska laddat ord för mej just nu, jag ska ju bli mamma nu alltså -igen !
Nu fick det bli mest foton på dom där ungarna som får mina ögon att tåras, tänk att vi ska få en till unge att älska så mycket. Har vi så mycket kärlek över ? 

Ett försök till fotografering.

 
Imorse satte vi oss på fyrhjulingen alla 3 och tog en guppig tur ut i skogen. Finns ju en pall på ett magiskt ställe som jag hade tänkt mej lite magiska bilder med. Sen är jag ganska less på magbilder och mer sugen på bebisbilder nu. Har slut på kläder och fantasi och blir såklart inte nöjd då det är jag själv som står framför kameran. Ska göra ett försök med att fånga kulan och mina två älsklingar någon dag sen kan hon få komma så vi kan ta massa bebisbilder istället, det är nog lättare att få några jag gillar då. 
 
Sen har svärmor och svärmormor varit här och ätit lunch och fikat. Och jag har lite söndagsångest fast ja inte ens ska göra något imorgon, konstigt det där. 
 

Tre små gummor..

 
Idag så tog vi bilen till  Järlestation för att hoppa på ett gammalt ånglok till Nora. Spännande med "riktiga" konduktörer som klippte biljetterna och tutande ångande tåg. Sen åt vi våfflor med glass till lunch, Helmi och mormor åkte karusell och så fick Helmi en ballong innan tåget gick tillbaka till Järle. 
 
Sen har vi haft Michaela här på en snabbsväng innan jag somnade före Helmi i soffan ett tag. Sen kom energin tillbaka och jag har städat och betalat räkningar och nu är det dags för fruktstund innan jag tar kväller igen.
Visa fler inlägg