Något som tagit lång tid.

 
Ni vet hur det är med vissa saker som man vet att man ska göra, typ sätta upp den sista biten list, eller sätt fast en sladd eller helt enkelt sätta upp tv-bänken på väggen. Varför är det så svårt att ta sej för ? Planen att göra det har funnits så himla länge, det har "gått tungt" att öppna skåpen som gått mot golvet och onödigt damm har samlats. Men nu sitter den där och svävar, blev så fint fast det inte är något stort projekt.
 
Annars är dagen avklarad, och jag fick äntligen pröva på att hämta båda barnen och göra allt som "det ska bli" och ja det funkade idag. Jag hoppas jag kommer in i det snabbt, men det känns som att timmarna från att man kommer hem går så snabbt och det är så mycket som ska hinnas med innan läggdags. Jag har ju haft "hela dagarna"  på mej i över ett år nu så det är lite skillnad att hinna med allt inom loppet av 4 timmar från man slutar men jag ska nog få struktur på det igen, jag har ju lyckats en gång med ett barn, och dom säger väl att har man en kan man lika gärna ha två !

När man har varit duktig!

 
Helmi hon skötte sej ju galant när vi var hos doktorn, doktorn har hon nästan aldrig varit hos och trots att hon är rädd så rör hon inte en min och gör precis som doktorn säger. Medicinen har hon tagit 3 gånger om dagen och jag är så stolt över henne. Med rädslan över att hon någon gång skulle bli ordentligt sjuk eller behöva gå till doktorn ofta tänker jag uppmuntra att hon varit så duktig. Så idag när hon fick ta medicinen för sista gången fick hon ett litet paket med den fina motiveringen. Hon blev så glad för den lilla plånboken med 5 guldpengar i , en för varje dag hon tog medicinen. Nu ska jag också sova som dom två små, gissar på att jobbet bjuder på en riktigt kämpig dag imorgon då det är möte i två timmar som ska hinnas med trots allt annat som ska vara gjort. 

Inskolningen på dagis.

 
Den här gången var det Bennys tur som ni vet att ta inskolningen,och jag började jobba. Inskolningen gick bra,Billy är ledsen när Benny går men det går över när han är borta sen. Efter att inskolningen var avklarad blev Billy såklart sjuk, och jag fick vabba med den lille grabben och så blev även storasyster sjuk. Sen blev Billy frisk samtidigt som Helmi fick öroninflammation. Jag ville inte att Billy skulle hinna glömma dagis så han fick ju gå torsdag och fredag medans jag vabba Helmi. Det hade gått jätte bra och han hade varit nöjd och sovit bra. Idag fick han ha ledigt och vabba med oss. Det ska bli så skönt att få komma in i rutinerna så jag hoppas att dom kan hålla sej friska nu då vi får pröva på det resten av veckan. Jag har ju inte ens hunnit jobba och hämtat dom än, ska bli så spännande. 
Visa fler inlägg