Bada båt ⛴

 
Började dagen med babycafe och 8 månaders besök för Billy. Sen hämtade jag ut en gratis sallad från hemköp och begav mej till mormor hus och hjälpte mamma en stund innan det var dags att hämta Helmi. Sen var det inte mycket tvekan på att ett bad var lägligt i värmen. Sen kom Ann hit och jag agera frisör igen. Känns som om jag börjat jobba igen sista dagarna. Så nu hoppas jag på några lugna minuter här innan sovdags. 

En bra måndag!

 
 
Jag och Billy startade dagen vid 20 över 6 efter att ha sovit en hel natt ✌ innan dom andra hade vaknat så var nedervåningen damsugen och sen torkade vi golven. Efter att dom andra var klara och hade åkt mot dagis gick vi en promenad, var ett tag sen sist jag promenerade ordentligt så skönt! Sen kom Sofia och förstörde min nyttiga vecka med äppelpaj och så fick hon lite kortare hår. 
Sen när vi hade hämtat Helmi fick vi se en rådjursbäbis (kid!) Och dens mamma supersöta. Väl hemma planterade vi ut Helmis solrosor från dagis. 

Mors dag.

 
Ja nu var återigen dagen Benny har dålig koll på här, i år var han väl förberedd vill jag lova. En liten sovmorgon och sedan blev jag väckt med ett paket i sängen. I paketet låg ett armband med barnens namn på.
Blommorna kommer ifrån svärmor som kom hit på lunch, äntligen säger vi då det ibland går så långt mellan gångerna och avstånd gör det svårare. Och efter det så städade jag en våning av huset medans Benny sov, gubbvila ! Sen kom mina föräldrar hit och åt middag med oss och mamma fick såklart ett väntat paket.  
Sen var det dags att handla lite mat, och då möttes jag upp av Michaela. Ja för nu är det så illa att vi ska vara utan varandra ett tag, vi som pratar i telefon typ 100gånger om dagen och ses nästan varje dag en kort sväng iaf. Men 5 dagar borde vi väl klara, men risken finns att jag deppar ihop lite. 
Visa fler inlägg