Året 2016.

 
Vi startade Januari med ett nytt kök till barnen, vi åkte pulka, Helmi lärde sej skriva sitt namn, Billy smakade mat. Jag fyllde 25, vi träffade mammorna och grillade korv ute.
 
 
I Februari bestämde vi oss för att ha namngivning, vi hängde mycket på babycafe, firade farmor, morfar och kusin Hugo. Grillade mer korv och hade fredagsmys.
 
I mars blev vi sjuka, men vi firade påsken ordentligt. Träffade både Hugo och Ebba, var med på barnvagnsmarchen och ungarna var gulligare än vanligt.
 
I April hängde vi en hel del ute, lekparksdejter, vattenpölar, vi lekte med Ebba. Nytt bord till vardagsrummet, morfar satte bälten i raggarbilen och Billys ögon började ändra färg mer. 
Maj var en tuff månad, Maxen blev ormbiten, rymde ut och försvann, samtidigt dog min mormor väldigt hastigt. Men sen kom sommaren, Helmi var bjuden på fest, vi firade min mamma, hängde på stan, var på klockarsgården och såklart åkte Helmi raggarbil på vårmönstringen. Själv var jag sjuk och sluta amma.
Juni startade vi med dagisfest, begravning, supervärme och Billys första sommarregn. Vi åkte till eskilstuna, firade midsommar, Helmi fick välja sin första prinsessklänning, hade en sen kväll i ladan med mammorna och vi hade invigning av glasskiosken. 
I Juli Jobade jag, vi åkte till Nora med mamma, fyllde poolen och lekparkshängde. Vandrade i skärmarboda, hade en strandpromenaden kväll med Michaela, badade i Grönbo och åkte på semester till rättvik.
 
I Augusti blev jag spontant med Jeep, Billy gjorde en ordentlig vurpa, vi hängde med Michaela och Anni. Fredagsmyste, var på bio med Michaela, åkte på noramarken och tog med båda ungarna själv till Marieberg.
 
September bjöd på stängningsdag, första klippningen av Billy, parkudden sångstund, lekparkshäng och lindemarken. Benny och jag hade dejt, ja var på barnmässan, och Billy fyllde 1 år.
 
 I Oktober bakade vi kanelbullar, planterade blommor för gammelmormor, gjorde kastanjehalsband och firade Ebba. Sen blev det dags för Helmi att fylla 4 år, Benny och jag åkte på spa och firade 7år och Billy fick spendera en natt på Usö med falskkrupp. 
November kom, vi firade Milo som blev 3, åkte pulka, firade Benny. Jag hade klädbytarkväll, vi blev med badkar, hade sista mammisfikat och Michaela och jag letade gran. Pyjamasparty för kusinerna och pepparkaksbak hann vi också med. 
 
Avslutningsvis December, Vi promenerade till tomtens hus, var på julmarknad, öppnade kalendrar, bakade, var på kalas för Tuva och Helmi var på bio för första gången. Sen flyttade det in en Nisse, jag hade glöggafton, vi firade en helt fantastisk jul och hade såklart julgransplundring med kusin. 
 
Tack 2016 för alla fina stunder. Ni är på tok för många för att minnas er alla.
Visa fler inlägg