En till mormor och en till farmor!

 
Vilken varm dag hörni, jobbigt och härligt nog känns det som semester fast det bara är helg. Körde Helmi till morfar redan före lunch, tog mej lite egentid på affären innan jag åkte hem till Billy och Benny. Benny kämpar på här hemma i trädgården, jag hänger med Billy och Helmi fick hänga med morfar och se och träffa idol Martin. Nöjd tjej med autograf på kepsen och allt! Sen var mammorna och morfar bjudna på grillat och så lite glass och jordgubbar. Så himla mysigt och så hjälpte pappa Benny med markduken, känns som om det börjar ta dej här ute. Morsdag är alltså firad i förskott för den äldre generationen, själv väntar jag med spänning på morgondagen då Helmi säger att ja inte får kolla i ett skåp tusen gånger om dagen. Jag gillar ju det där med presenter. 

Att träffa en kändis!

 
Idag tog jag och min tuffa lilla tjej och åkte iväg själva. Vi tog bilen till mormor och morfar och drog med mormor ner till bilhandlarn för att se Robin Bengtsson!  Helmi är cool nog för att stå längst fram med mamma en bit bak, sen fick vi köpa en affisch och gå fram och få autograf och ta kort. Sen åkte hon några vändor i den stora rutschkanan vilket ja inte trodde hon tordes! Sen fick vi glass och kaffe i växthuset innan vi åkte hem och tejpade upp hennes första affisch ! 
 
Ibland är det så himla skönt att få egentid med bara ett utav barnen, så himla lugnt att bara hålla koll på Helmi liksom 🤣  och roligt att få umgås med den där kloka ungen ♡  

I pauserna.

 
Idag har vi kämpat på med projektet här hemma, men mellan varven har vi hunnit med att bjuda kusin vitamin på glass , käkat pizza och så ett kvällsbad och lördagsgodis. Jag bara älskar hur bra det blev med badkaret förresten, alltså den gröna utsikten och hur underbart är det inte att se dom där leka där i, och påsen med vattendjur från kolmården gör att det finns tillräckligt många för att inte bli osams om vem som ska ha vilka!
Visa fler inlägg