Alla helgons dag.

 
 Vi har fått finbesök av morfar på morgonkvisten, åkte sedan till mejk för inhandling av sprayfärg inför kommande projekt, sedan till storebror för att hämta något han handlat med från Ikea till mej och så ica för att hämta ut nya kaffebryggaren. Sen gjorde vi en läskig ansiktsmålning och blev bjudna på 3 rätters utav Ola med familj. 

Fredag.

 
Idag drabbades Helmi av ännu en konstig åkomma, ja ni vet hon brukar ju ha konstiga knölar i huvudet och ovanliga medaljongsjukor. Men idag förstår ni kunde hon plötsligt inte gå eller stå på högra benet, och visst har hon klagat några dagar på lite ont i benen men jag tänker mest att hon är otränad. Idag börjar jag gissa på att det kanske är en släng av höftsnuva, då det även kan sitta i knät som hon klagade på. Hur som blev det iaf bättre på eftermiddagen så jag hoppas det är borta, för bära en 3 åring och en bebis är inte så roligt. Vi har iaf hunnit med att städa hela huset, bjudit min bff på våffellunch och haft soffmys med en stor godisskål och Helmi höll sej vaken och såg Martin sjunga i idol. Och jag tror mej våga säga att Billys första utvecklingsperiod är över för idag har varit en bra dag och jag han ta två tuggor av middagen innan han vaknade. 
 

Hemmadag.

 
Idag har jag och barnen varit hemma hela dagen. Tog oss faktiskt ut en liten sväng och kastade soporna, hämtade posten och hälsade på kossorna. Den ena i vagn och den andra på cykeln (utan hjälm!)
Sen har vi väl mest kämpat på med vardagssysslorn, jag kan ju inte påstå att jag har kommit in i att ha två barn och hinna allt jag vill. Sen kan jag inte påstå att jag kanske vill laga middag till mej själv som ammar det ena barnet samtidigt som jag äter den halvkalla middagen samtidigt som jag tjatar/skäller på den andra som ändå inte äter. Men det ska ske vareviga dag så det är ju bara att gilla läget och lära sej det. Själv skulle jag hellre äta choklad och dricka kaffe hela dagarna men det är ju inte hållbart.
Visa fler inlägg