En ute söndag.

 
Vi började dagen med att gå ut igen efter frukosten, en promenad bort till kossorna då Billy var trött och Helmi verkligen behöver öva på att gå. Sen när vi kom hem igen gjorde vi upp eld och gjorde deg till pinnbröd, ringde hit kusin Hugo och Jocke och medans vi väntade på dom låg vi och studerade himlen och träden jag och Helmi. Och lite hoppande från den stora stenen han vi också med. Sen blev det grillning utav pinnbröd och korv, en del bobåkning på gården och sen in en liten sväng innan vi tog bobbarna och packade med oss bullar ut i skogen. Sen blev det lite fyrhjulingsåka och även bob efter den innan vi gick in och röjde en timme till och så kom mormor och morfar på kaffe också. Jag behöver knappast säga att vi är helt slut och att ungarna sover va ?!

kalas hos Hugo!

 
Idag startade jag och barnen dagen själva, Benny var iväg och sköt några timmar så vi passade på att gå och hälsa på kossorna en sväng när Billy behövde sova. Sen var vi bjudna på kalas hos morbror och Hugo för Hugo fyller ju 3 år nästa helg. Fika, ballonger och paket och kusinerna höll sams och hade roligt. 

Friyay !

 
 
Helmi hon trasha som vanligt mina försök till fotografering, haha försökte ta tackkort från namngivningen och klädde dom så fint och greja. Men Helmi bah -mamma ta kort på mej när jag hoppar i sängen ! ehm ja men det gör vi istället för hoppa i sängen får man ju !
Sen var det dags att hälsa på pappa på jobbet för att sen gå och handla fredagsgodis. Sen bjöd vi in familjen Sikström på tacos och så kom nummer 2 också så blev fullt hus och en massa bus. 
Visa fler inlägg