Hur man gör en säng barnvänlig..

 
 
 
Äntligen är det gjort, ja eller i fredags hände det faktiskt redan jag har bara haft så fullt upp och så har ju världens bästa unge redan somnat och då går det ju inte att fota. Lösningen på sängen gjordes utav två kopparrör och en koppling, sen plattade vi till dom och borra, sen bara skruv och mutter, och ja dom fick lite guldfärg på sej så dom ska likna lite mässing. Jag är nöjd och rummet är nu finare möblerat och jag mår mycket bättre när jag ligger där och läser om kvällarna.
 
33 kommentarer
publicerat i Hult 251, vårat hem.
Taggar: DIY, barnrum, barnsäng, kanin påslakan, kaninlampa, lektält hm, rund gunga, rådjurshuvud, sekretär, sockerlåda

vad jag sitter i för trappa ?

 
 
 
Nog går det frammåt allt, men det är mycket kvar innan arbetsledaren är nöjd. Trappen hamna iaf på platsen jag ville fast det från början var omöjligt, dörren upp på rätt ställe och trappen blir den färg jag vill, att jag gör ett bra jobb det förstår ni sen när det blir klart, kanske skulle skola om mej till arkitekt
Fast vi vet ju att det inte skulle hända så mkt alls utan Benny och pappa därute, visst gör vi ?! Jag får väl vara nöjd med hedersuppdraget att vara barnvakt åt mitt eget barn och sitta här inne och planera.

Nr 8.

 
I mina egna ögon så blev jag så mycket coolare i mars 2011, ja för mej är det mer häftigt med en chestpiece än två armar. Sen ska vi inte tala om låren, ja mycket lustigt hur jag resonerar. Den sitter självklart nedanför "nyckelbenen" så den inte syns med tröja på, så fortfarande finns det "hopp" eller vad vi nu ska kalla det. Har nog aldrig dolt dom med flit alls i något sådant sammanhang men jag kan ju om jag vill. 
Visa fler inlägg