Vi har faktiskt en tomte..

 
 
Ett besök på erikshjälpen var det hög tid för igår, och jag hitta faktist en tomte. En tomte som såg snäll ut, och inte var röd. Så nu står den där, den första tomten jag gillar
 
Idag har vi firat första advent med julskyltning, Helmi fick rida på en häst för första gången och sedan fika hos mamma och pappa tillsammans med kusin Hugos familj. Där det delades ut adventskalendrar med bamseleksaker i, oj vad osams vi ska vara alla dagar fram till jul när man bara får öppna en lucka i taget.. 

Unik tavla..

 
 
 
 
Bor ihop med en konstnär som ni vet, är väl konstigt nog ändå allergisk mot vanliga tavlor. Så med andra ord kunde jag inte ha en vanlig tavla på väggen, nä vi tog en hylla istället. Superduper nöjd är jag, så konstigt men så självklart.

Pepparkaksfredag..

 
 
 
 
Ja första advent är på söndag, och enligt tradition så måste det finnas hembakta pepparkakor gjorda av mej och mamma. Vi är egentligen hemma och vabbar, jag är förkyld och så har vårt liv pausat i övrigt minst sagt. Jag tror det är tur att vi har våran solstråle här hemma, utan henne skulle det vara svårt att le och leva på som vanligt men vi gör vårt allra bästa. Så vi körde pepparkaksbak idag, som planen var hur konstigt feldet än känns. 
 
Visa fler inlägg