Påskpyntat.

 
 
 
 
 
 
Ja i helgen har jag ju hunnit med att påskpynta också, något jag jämt känner mej helt oförberedd på. Tycker mest påskpynt är för mycket och det enda jag verkligen gillar är min vita tupp som står på skåpet. Betyder alltså att jag har befogenheter att handla påskpynt så fort jag hittar något jag gillar. Tycker också att jag ändå har pyntat ganska mycket va ? 

Dejt söndag.

 
 
Vaknar av att Helmi säger att det snöar, jag behöver inte säga att hennes humör var bättre än mitt då ? Igår var vi ute hela dagen, krattade, rensade jordgubbslandet och sågade ner träd och solade oss, kontraster i vädret kan vi säga. Ett sånt humör botades med ungefär ett telefonsamtal till mamma och pappa, barnvakt fixad och vi drog iväg till mareiberg en snöig löningssöndag. Jag shoppade loss då min basicgarderob (läs hela min garderob, exakt samma sak!) behövde uppdateras och på köpet hitta ja ett par skor i storlek 35 gjorde till och med lite glädjeskutt i affären. Himla trevligt att åka med Benny, enda minuset måste vara alla gångar upp och ner på jula men vad gör man inte som världens bästa flickvän liksom. 
 
 

Fredagseftermiddag.

 
 
 
 
Det är ju dags att ta tag i att pynta fram påsken, och vad passar bättre än att börja med några påskharar ? Inhandlade ju tre stycken påskset på panduro outlettet i ullared och Helmi valde hararna idag. Super duktig måste jag få säga att hon är, lysssnar och gör som man "ska" trodde hon skulle vara för liten men det funka super att hjälpas åt. Och visst blev dom ganska lika ändå ? 
Visa fler inlägg