Ensamma hemma..

 
 
 
 
 
 
 
Idag har vi en ensamma hemma dag jag och Helmi, största anledningen är ju att Helmi valde att spy ner hela mej på fredagsnatten och vi isolerar oss alltså så ni slipper få spysjuka om det nu var det vi hade. För egentligen skulle vi ju ha varit med Hugo, Ann och mormorfarmor på en bondgårdsdag, något jag har haft nedräkning till i ca 2 månader nu, men så blev det tyvärr inte alls. 
 
Så istället har vi varit ute och luktat på blommor, promenerat med våran Max och ätit kakor i solen. Inte fy skam det heller faktiskt, men nu är det himlans tyst här hemma då skruttan sover. 

Picknick på bergen..

 
 
 
 
 
 
 
Sista dagen på ledigheten passade vi på att ge oss ut i skogen med tillhörande picknickkorg med mackor, kakor och saft. Vi gick upp på berget där vi promenerade när vi precis hade flyttat in, så mysigt och soligt där uppe och jag kan knappt fatta att jag går där med vårat barn i handen nu. Helt ärligt kan jag nog inte begära så mycket mer av livet snart, jag är precis där jag vill vara och stackars Helmi när jag blir gammal för jag tänker aldrig flytta härifrån, har aldrig kännt mej mer hemma

Trädgårdssöndag i hult.

 
 
 
 
vi började dagen tidigt med fika på plantmarknaden och självklart hälsade vi på grisarna och getterna innan vi handlade blommor. 
Sen har vi spenderat resterande dagen i trädgården, sått frön, planterat blommor och 30 jordgubbsplantor, beskärt träd, lagt duk och bark runt buskar och gjort allmänt fint. 
Sen tog vi en tur ut i skogen och kolla och så lite lek i sandlådan och åkte rutchkanan några vändor. 
Visa fler inlägg