Nyårsafton 2015

 
Efter en mysig dag begav vi oss iväg igen, den andra gången såklart hem till mina föräldrar. Bjudna på Oxfilé oh jag gjorde efterrätt. Jocke och Hugo var såklart också bjudna. En trevlig afton med tidig hemgång, båda barnen sover nu och vem vet kanske vi skålar in det nya året med champagne som vi faktiskt fick av svärmor eller så kanske vi sover och njuter av den första dagen på nästa år. 
* Gott nytt på er *

Året 2015.

I Januari färdigställdes min pysselhörna i ladan, Helmi fick en hylla i sitt rum och Benny byggde mitt vitrinskåp. Vi firade Jax födelsedag, min födelsedag och Anns födelsedag. Och så något ni inte vet, ett par kvällar innan min födelsedagsfest med inhyrd badtunna så plussa vi och jag fick alltså vara nykter på min egen fest.
 
 
I februari hade vi bloggpau,  jag minns faktiskt inte alls vad vi gjorde men är ganska säker på att jag mest bara var supertrött och hade svårt att hålla på våran hemlis.
I mars firade vi att Hugo fyllde 2 år, vi var ute och lekte, jag och mamma åkte till ullared, dom var här och gjorde repotaget, kuberna till nattbord blev klara. Vi påskpysslade och jag handlade mammakläder utan att ni visste om det.
 
I april firade vi påsken, jag blev matförgiftad, vi gjorde egen glass, repotaget på 8 sidor kom ut, vi gick ut med att vi väntade lillasyster, Helmi fick sin fyrhjuling och vi tog första magbilden.
I maj firade vi valborg, var på öppethus på Klockarsgården, dom andra blev magsjuka, vi åkte till Kolmården, hade tacokväll, firade en 75 åring och jag bakade med mina preggovänner.
I Juni planterar vi blommor, får hem ståbräda, går på Idas student, färgar äntligen håret, firar midsommar och Helmi  är flowergirl på Rune och Alex bröllopsdag. 
I Juli badar vi i poolen, grillar, plockar jordgubbar, förbereder vaggan, vi är hundvakt och fotar Michaela. Sen blir jag överaskad med en Babyshower innan vi drar iväg på semester till Tällberg/rättvik.
I Augusti är svärmor och hälsar på, magen växer, bb-väskan packas, vi åker på minisemester bara ja och Benny och går på gekås och spenderar en natt i Varberg. Köper min fina skötväska, går på Noramarken och åker ånglok, går på AC/DC konsert och spenderar en natt i sthlm.
 
I September fotade vi magen en hel del, hade playdate med Ebba, hade mina jobbtjejer och barnen här. Och så kom Billy.
I Oktober hade vi en massa främmanden, Helmi gick på sitt första kompiskalas, höll Billy för första gången, vi firade 50årig bröllopsdag för min farmor och farfar, Helmi hade frostkalas, och gick på halloweendisco på dagis.
I November fick Helmi äntligen åka ståbrädan hem till Ebba, trion träffades för första gången, Benny fyllde år, vi gjorde om i badrummet, förstasnön kom, vi bakade pepparkakor och lussebullar och fick på Martinkonsert och red på en häst på första advent. 
 
I December förberedde vi oss inför julen, pyntde, leta gran, gick på Helmi och Hugos Lucior, hade glöggafton, bakade, var på Smultrongården. Och firade jul med alla nära och kära.
 
Tack du fina 2015, så himla mycket fina minnen du gett oss. 
 
Visa fler inlägg