En riktigt lång söndag!

 
Det gäller ju att få ut så mycket som möjligt av dagarna i min värld. Jag och ungarnä startade dagen med att gräva ur och ta bort pallkragarna, jag blev lämnad kvar med att rädda alla jordgubbsplantor som ska få flytta tillbaka när projektet är klart. Benny fick en välförtjänt sovmorgon innan dom gav upp iaf. Sen pannkakslunch innan vi packade in oss och åkte till Örebro för att inhandla en massa nödvändiga saker till projektet, och så råkade jag visst köpa en jacka till mej -och en matchande till Billy!  Frozen yoghurt till mellis och en liten lekstund innan vi begav oss hemåt mot kvällsmat och nattning. Sen har jag hunnit med en snabbvända till affären för inhandling av matsäck tills imorgon. Efter det körde vi igång med att bära pellets, flytta stenar och städa upp lite i ladan. 
Känns helt klart som att jag förtjänar soffan med vindruvor och nutella nu.

Lördagstripp !

 
Idag har vi åkt och trampat på den sista snön, farbror Mikael och tant Laila hade kalas. Tyckte inte alls vi var där speciellt länge men det är ungefär det vi har hunnit med på hela dagen. Hämtade ut min fina vinst, en megastor korg med choklad från Lindt. Himlans nöjd är jag, Jag gillar ju choklad. Barnen med, och så fick vi köra på fredagsmys en lördag för att ingen orkade igår. 

Bildbomb på högen ungar!

Vilken härlig fredag hörni! Efter att jag och mina kollegor hade jobbat klart så hämtade vi våra barn och så tog sej alla hem till oss. Vi hängde ute ett par timmar trots det dåliga vädret och käkade lite mellis. Sån tur man har i livet ibland, tänkt att just vi tre skulle gå och bli gravida och finna varandra på jobbet, va mammalediga tillsammans och till slut hamna bara vi tre på att städa samma skola. Helt perfekt enligt mej. 
Dom blev avlösta av mormor som kom och käkade lite grillat hos oss och hade med nybakta kärleksmums till efterrätt. Så nu sover dom små och jag slöar välförtjänt i soffan. Bra start på helgen!
Visa fler inlägg