För er som undrar vad som fanns ni paketen !

 
 
Kom ju två paket hem häromdagen, alltså sånt som beställdes efter söndagens shoppingdag på Marieberg. Ja ibland måste man ju kompletera med sånt man inte hittar, Helmi önskade sej ju en tigertröja och krokodilkläder (som ludvig har!) och Billy fick ju inga byxor som han behövde. Sen blev det visst två par skor till Billy och två par tröjor till Helmi. Sen ett gäng med linnen och en tröja till mej.  Några krokodilbyxor blev det dock inte då dom hon menar är minirodinis gamla print, så sitter någon på ett par i 104/110 så vet ni någon som vill ha här hemma !
 

Man kan vända en regnig dag!

 
Dagen startade med en sovmorgon efter en dålig natt, men humöret var ändå inte på topp. Himla tråkigt väder, och jag väntade på snön som såklart också kom. Men vi räddade dagen med att kasta fram ett par påsar rabarber ifrån frysen och ringde mormor som såklart kom och förgyllde våran dag med sitt sällskap. Och när det ryktades om rabarberpaj var inte Michaela sen på en kvällskaffe så hon har precis åkt. 
 

Ibland måste man byta ut något man gillar.

 
Som ni vet gillade jag vårat egengjorde betongbord i vardagsrummet väldigt mycket. Men när det kommer till barnvänlighet under 3 år får det en nolla på skalan, visserligen älskar Helmi att sitta på golvet och rita vid det men små små människor som ska börja klättra, hoppa i soffan och sånt, dom gillar det inte alls. Och jag gillar ju att kunna slappna av från dom största farorna så ett nytt var ett måste. Sen hatar jag att ha samma som alla andra, så urvalet på att köpa ett bord jag gilla va inte lätt. Himla dyra för att dom bara skulle "duga" så istället fick det bli ett till hemmagjort.
Och tro nu inte att jag har gjort allt själv, nej jag jobbar ju lite som Ernst. Först får jag en bra ide, sen tar jag fram mitt skissblock och förklarar lite hur det ska göras. Sen tar Benny över (när dom spolar fram i tv-programmen!) och bygger och gör grovjobbet medans jag tar hand om barn och sånt. Sen kommer vi till det roliga, målningen och där får jag min egentid i bästa form i ladan helt för mej själv. Kom dessutom in till en sovande Billy igårkväll, fantastiskt. Tyvärr fick jag vara med på det tunga jobbet att bära ut betongskivan och offra 3 timmars sömn i utbyte till att jag skulle få det klart på kvällen. Så där står det nu, rundade hörn i trä, normalhöjd som funkar bra att resa sej upp mot, stabilt med ett par låsbara hjul och en förvaringsyta under. Eller ett fängelse om leken vill det. Frågan är ju bara om det går att fastna med huvudet i armeringen ? Man kan ju inte tänka på allt som ammatör designer. Jag är nöjd och ni får ett par halvkassa bilder som togs vid 7 tiden imorse. 
Visa fler inlägg