Så perfekt !

 
Helmi, hon har ju helt klart konstnärliga drag. Igår när jag hämtade henne på dagis fanns det en superfin målning på hennes hylla.Tror jag hörde något om att det var en sockermålning, den ser liksom fortfarande blöt ut. Hur som helst insåg jag att färgerna matchade in helt perfekt med klövern som står i köket, så den fick helt enkelt komma upp på väggen på en gång. 
 
Idag har vi fått jobbat lite sådär omlott igen, Billy grabben har lite feber och jag gissar på att vaccinet han fick tar ut sin rätt som dom säger och hoppas det är borta imorgon igen. Och tack snälla mamma för att du tog hand om dom i överlappningen så jag hann klart på jobbet och Benny kom i tid. Guld värt. Sen har jag roat mej med att städa och sortera huset, jösses vi har verkligen leksaker överallt. Nu är det lite mer i barnrummet och lite mindre i vardagsrummet. Sen avslutade vi kvällen med fredagsmys i vanlig ordning. 

Försök till att rädda den här måndagen!

 
Jag brukar inte ha något emot måndagar alls, men den här måndagen blev förstörd vid frukosten idag kan vi väl säga. Många tankar flyger i mitt huvud och ibland undrar jag hur länge jag tänker orka. Ibland kanske det bara är bättre att pröva något nytt,  önskat bara man var lite modigare. Ett träningspass som var otroligt kämpigt med en veckas sjukdom och vila, avslutad med en riktigt onyttig helg. Och sen en liten promenad med ungarna efter maten, nu ska jag betala räkningar -inte heller direkt kul. Önskar mej själv en positivare dag imorgon.

Prinsessan av Hult !

 
Idag har vi spenderat förmiddagen ute, jag roa mej med att kratta bort alla dessa grenar som rasar från björkarna och så vårstädade vi kiosken. Billy fick till sin lycka tag i Helmis dockvagna och sprang mest runt med den, något Helmi aldrig gjort. 
Sen var det dags att svira om till kalaskläder, min kusin Elsa har hunnit bli 5 år och vi var bjudna på kalas i det fina vädret. Eftermiddagen gick fort och Billy jagade mest hönor och var väldigt facinerad av dom. Sen blev det pizza, upptagning av alla högar med fyrhjulingen och sen varsin dusch av ungarna och nu ska vi försöka planera när vi ska ha semester i sommar. 
Visa fler inlägg