Redo för kalas.

 
Idag var vi bjudna på kalas, min farfar fyller hela 75 år imorgon. Med andra ord klädde vi upp oss ordentligt med kalaskjol, tofsar och såklart jeansjackan och indianskorna. Vi blev bjudna på grillat och såklart farmors tårtor. Magen är med andra ord om möjligt lite rundare nu. Skulle ta kort där tänkte jag, men med två små ligister så blev det inga bra kort alls utan konstigt nog blev det mest bara sudd.
 
 

Någon var ivrig på morsdag.

 
Efter att ha blivit bortglömd ända sedan jag blev mamma så hade han liksom fått ett ultimatum, fira mors dag eller så gör jag slut ! Och så har jag tjatat om det hela hela veckan, himla tur för honom att han inte glömt igen. För inte ville jag väl behöva göra slut egentligen, fina blommor fick jag ifrån Helmi/Benny redan idag. 
 
Annars så är det verkligen depparväder, svärmor kom förbi på lunch och fika. Städat Bennys garderob och så kom nummer 2 förbi på en kaffe annars händer det inte mycket. Ska bege mej mot soffan och äta jordgubbar och titta på när Benny ska spela tv spel, myskväll !

Tacofredag.

 
Kusinerna behöver ju träffa varandra och vi vuxna med, det är inte alltid lätt att hitta tiden så vi kör på mat samtidigt, och lite efterrätt jag behöver ju rabarber och jordgubbspaj. Dom är himla tokiga och det är blandat med gråt och skratt må jag säga och det behövs ungefär 4 vuxna för att orka med. 
Visa fler inlägg