lördag

 
Bäst att titta så pappa sätter upp ljusen rätt i granen ;)
 
Blev adventsfika hos mormor och morfar med kusinens familj också. Trevligt och gott. Efter att Helmi somna idag så åt vi mat bara jag och Benny, mysigt och lugnt. 

Klockarsgården.

 
 
 
 
 
 
 
Idag tog jag med mej Michaela och Liam till klockarsgården för dom hade öppet hus så man fick komma och klappa alla djuren. Mysigt men kallt, Helmi skratta när vi stoppa ner henne till grisen och kaninen så det kanske blir grisar i stallet sen.. Efter det blev det kaffe och pepparkakor hos mej. 
 

Fredag.

 
 
 
Idag började vi dagen med att titta ut genom fönstret på fåglarna medans vi väntade på mormor. Och anledningen till att vi väntade så på mormor var ju för den årliga stora pepparkaksdegen hon gör åt oss. Så vi spenderade dagen med degen och en promenad för att Helmi skulle sova, men det tog sin lilla tid när man har en vovve med på promenad och så träffar en till, superkul tyckte den kiknande damen i vagnen att det var en hund som faktiskt ville hälsa på henne. Toppendag med andra ord, och både degen och pepparkakorna var goda hälsar Helmi.
 
Visa fler inlägg