Min vecka har kommit till helg.

 
Skollov betyder storstäd för min del på jobbet, och då gäller det att vara effektiv. Helt slut efter min arbetsdag, måndagen började också med ett samtal från dagis så jag fick åka tidigare och hämta Billy. Sen jobbade vi omlott varandra jag och Benny två dagar, och två träningspass skulle också hinnas med. För torsdag och fredag har jag gått en kurs i golvvård och både börjar och slutat senare än vanligt. Väldigt roligt tycker jag att det är med golvvård , det är ju trots allt den roligaste uppgiften i mitt arbete och något jag bara älskar att utvecklas i. Avslutade såklart med fredagsmys idag med Helmi och ska snart starta en helt galet schemalagd helg, men det är så pusslet går ihop till slut va ? Ja just nu känner jag inte alls att pusslet fungerar, jag vill på tok för mycket -på tok för lite tid. 

När man vinner !

 
Ibland, eller nej ganska ofta tävlar jag om saker på både instagram och facebook. Förra veckan hade jag turen att vinna ett regnställ på Jollyrooms facebooktävling. Himla roligt då jag verkligen varit påväg att köpa ett till Billy i flera veckor då han snart lär behöva ett. Men nu fick han ett fint gult alldeles gratis, så himlans bra. 

Lördagsmatchning !

 
Idag stod 50 årskalas på schemat, och såklart passade vi på att matcha då Billy nästan växt i sin tröja jag fynda på rean. Jag startade dagen tidigt med en pigg Billy, sen åkte jag hem till mamma och pappa och hjälpte till med tårtorna. Sen han jag med lunch och göra mej iordning lite så var det dags att åka dit igen. Nästan hela släckten var där, så det var full rulle och nu är jag himla trött. Pizza på vägen hem och nu ska jag väl ta tag i att göra mellomys till mej och Helmi. 
Visa fler inlägg