Inte lätt att vara Billy.

 
Idag har vi bara varit hemma,mest setat i soffan. Febern kom ungefär samtidigt som strömmen gick inatt. Tur han har världens bästa syster som tar hand om honom. Nu sover han och nästan hela familjen Sikströms är här och det är uppdukat för idolmys 🍉🍇🍿🍫🍬

Våran dag!

 
På förmiddagen så städade vi nedervåningen, Billy sov och Helmi och jag gjorde plättar. Såklart väckte vi Billy när alla var klara. Helmi älskar verkligen bokstäver, och ja det är viktigt med 5 plättar på tallriken. Sen var det dags för 1års besök på bvc, ett par sprutor och lite vägning och 10 420 gram och 75 1/2 cm om jag minns rätt. Sen blev det mellis hos mormor och en halloween taggad brud fick jag med hem. Sen har vi mest åkt wigglekart.

Ett försök i deras rum !

 
Mesadels är deras rum fyllt med Helmis saker, så nu när Billy faktiskt fått lite mer egna så behvöde dom ju  någonstan att vara så jag tog in en hylla som stod i ladan. Jag tog in den som den är, funderar på att ha den även när Billy får ett eget rum men då ska den nog målas. Nu prövar vi om den verkligen fyller en funktion och är lite nöjda över små möbler som passar under snedtaken. 
Visa fler inlägg