Låt nedräkningen börja!

Igår kväll var det dags, sortera ut paket och se till så dom fick varannan dag, sedan slå in i olika färgade papper och så måla några kartor till dom små sakerna som blev lite förstora för kalendern. Tur jag köpte dom där fina kartpappren på tgr för längesen, och tur jag har Benny som målar bra. Och eftersom jag inte kunde bestämma vem som skulle få börja så fick båda varsitt paket imorgon, och samma på julafton. Och nu har jag visst en deg på jäsning och tänker vara uppe sent med andra ord, men vad gör man inte för en nybakt lussebulle !

Ni kanske såg en skymt..

 
..av det fina förklädet Helmi hade på sej när vi bakade pepparkakor. Jag har en stund letat efter ett förkläde som kunde passa Billy och gärna så dom kan matcha. Och ni må tro att jag blev glad när jag såg dom här fina på hemtex, som till och med matchade mitt. Grått är flott, och passar ruskigt bra in i köket också. Tipsilitips, superbra med spänne så man kunde ställa "halsbandet" också. Ynka 129:- också. 

Dom där hängarna.

 
Med plats över brevid badkaret blev det äntligen att vi tog tag i problemet "allas kläder". Ja kasta kläder på en byrå det är ju inte riktigt min grej. Och när vi köpte nya möbler dit in var jag så sugen på dom från granit, men köpte dom aldrig då utan tänkte att vi skulle ta det sen. Och nu var det ju sen, men då var dom såklart slut och vill ja ha något så vill jag. Pysslade ihop egna läderremmar och spikade på knopplisterna från irishantverk, och nu sitter dom där så alla har krokar och öglor att hänga på. Galet nöjd och till och med Benny gillar det, ja förmodligen tonåringen i honom som vill kasta sina kläder överallt förutom i garderoben !
Visa fler inlägg